Dinant MakelaardijDinant Makelaardij - Verhuur & Beheer, verhuurmakelaar appartementen Amsterdam

Beheer

Alle huurwoningen Snel zoeken

Uitbesteden

Verblijft u in het buitenland of heeft u geen tijd om maandelijks de huur te controleren? Dan is het uitbesteden van BEHEER wellicht interessant voor u.

Ontzorgen

Dinant Rentals & Investments handelt dan volledig namens u, controleert alle maandelijkse huur betalingen, lost alle technische gebreken op en blijft altijd het aanspreekpunt tijdens de huurperiode. U heeft altijd de maandelijkse huur voor de 1e van de nieuwe maand op uw rekening en alle communicatie en onderhoudsaspecten worden door ons opgelost. U hoeft niks meer te doen. Ontzorgen noemen we dat.

Dinant Makelaardij draagt zorg voor:

  • Technisch Beheer
  • Financieel Beheer
  • Administratief Beheer

Bel voor informatie: 020-66 99 999

Tarief

Afhankelijk van de grootte van de woning, het onderhoud, het aantal bewoners, de staat van oplevering en de locatie zal het tarief voor BEHEER speciaal voor uw woning bepaald worden.

Afhankelijk van de afgesproken werkzaamheden stellen wij altijd een interessant tarief voor u samen als u het beheer én de bemiddeling door ons laat uitvoeren.

Kredietcheck voor huurders

Nadat u zich heeft als huurder ingeschreven als woningzoekende zullen wij uw gegevens verstrekken aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens ons een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie:https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/


Neem contact op